Plan uw diensten en ploegen met het grootste gemak

Breekt het angstzweet u uit wanneer u aan uw personeelsplanning moet beginnen? Kijkt u op tegen die duizenden puzzelstukjes die u telkens in elkaar moet doen passen? SynPeople-FL-Plan is uw redder in nood. U maakt online in uw favoriete webbrowser een eenvoudige planning per afdeling,
dienst of kostenplaats. Of u zet per vestiging of locatie in uw bedrijf alle profielen in die u op dat moment op die plek nodig hebt.

Houd het eenvoudig

In SynPeople-FL-Plan ziet u in één oogopslag de week-, maand-, jaar- of zelfgekozen planning van uw afdeling of werknemers. Van heel eenvoudig tot ongelooflijk gedetailleerd: u stelt het planningsscherm volledig af op de noden
van uw onderneming en op uw persoonlijke eisen.

Plan per locatie en functie

Welke kassiersters en verkoopsters zijn beschikbaar om uw winkel op zaterdag open te houden? En hoeveel hebt u er nodig tijdens de koopjesperiode?
In SynPeople-FL-Plan werkt u per locatie en per functie. U bepaalt aan welke voorwaarden uw planning moet voldoen en geeft elke voorwaarde een kleur. Zo ziet u meteen waar het schoentje wringt.

Belast uw leidinggevenden niet onnodig

Detecteert SynPeople-FL-Plan dat er onderbezetting dreigt door een verlofaanvraag? Dan wordt die automatisch geweigerd. Of bent u verplicht om iedere medewerker na een prestatie van 36 uren 8 uren rust te geven? De functie-/locatieplanning signaleert u dat meteen. Het resultaat? Uw leidinggevenden en u winnen tijd. En wees gerust: uitzonderingen zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Geef ook uw werknemers een stem

Wil een van uw medewerkers zijn dienst wisselen met een collega? Dat kan via de SynPeople-eHR-module. Zijn leidinggevende moet de aanvraag alleen maar goed- of afkeuren.

 
Blijf uitzonderlijke situaties de baas

Te weinig mensen in een van uw vestigingen, aan een specifieke machine of op een piekmoment? Een ziektegolf in uw bedrijf? Een uitzonderlijk grote bestelling? SynPeople-FL-Plan toont u welke medewerkers beschikbaar zijn en de openstaande functies kúnnen invullen.
Werknemers uit andere teams of afdelingen inschakelen op piekmomenten? Ook dat is perfect mogelijk. Werkt u met uitzendkrachten? De planningsmodule geeft meteen aan wanneer u hen moet inschakelen.

 
Werk snel en efficiënt

U vertrekt vanuit een leeg blad. Of u gebruikt onze tijdregistratiemodule als basis om snel te werken. Zo ziet u meteen of uw planning klopt, of dat u er nog aan moet sleutelen. Neemt een van uw medewerkers verlof? Dan krijgt u onmiddellijk een bericht dat u uw planning moet aanpassen. Wilt u grenswaarden instellen? Zodra die worden overschreden, veranderen de tellers van kleur.

Planning verbeteren?
Fluitje van een cent!

Moet u omwille van verlofaanvragen, rooster- of functiewissels uw planning aanpassen? U kopieert, knipt en plakt even eenvoudig als in Excel. En wilt u achteraf blijven zien welke verbeteringen u moest aanbrengen? Dan duidt u ze in kleur aan.

Koppel uw tijdregistratie aan uw personeelsplanning

Dankzij de integratie met SynPeople Tijdregistratie ziet u van iedere medewerker of hij aan- of afwezig is, hoeveel verlof hij nog moet opnemen, hoeveel overuren hij al heeft gepresteerd, … En dus ook wat de gevolgen van uw planning zijn voor uw aan- en afwezigheidsbeheer. Uw werknemers, diensthoofden, planners en hr-medewerkers hebben in real time altijd de juiste gegevens ter beschikking.