Het comfort van efficiënt aan- en afwezigheidsbeheer.

Veel handen maken het werk lichter. Ook in tijdregistratie. Met SynPeople-eHR nemen uw medewerkers en leidinggevenden u heel wat werk uit handen. Uw werknemers vragen hun afwezigheden zelf online aan en corrigeren ze wanneer dat nodig is.
Uw leidinggevenden keuren goed, duiden een plaatsvervanger aan als ze er niet zijn of sturen een moeilijke aanvraag naar hun rechtstreekse chef of uw personeelsdienst. Allemaal online via uw favoriete webbrowser. En volledig geïntegreerd met SynPeople Tijdregistratie.

Laat uw medewerkers mee beheren


Al uw werknemers krijgen een eigen rol als medewerker, manager of hr-verantwoordelijke. Of een andere rol die u zelf definieert. Daaraan hangt hun toegang tot de bijbehorende workflow vast. Met SynPeople-eHR beheert u alle aanvragen voor:

  • prestaties / afwezigheden
  • overuren
  • roosterwissel
  • opleidingen
  • ….
Bewaar de controle

Vragen uw werknemers vakantiedagen, ziekteverlof of overuren aan? Meerdere configureerbare workflows controleren automatisch of de aanvraag voldoet aan de voorwaarden, procedures en bedrijfsregels die u invoerde. Is dat niet het geval? Dan krijgt uw medewerker meteen een bericht met de reden van de weigering. Geen sprake van onnodig heen en weer mailen. En u wint tijd.

Schep duidelijkheid

Hoeveel dagen of uren verlof heb ik nog? In welke ploeg werk ik volgende week? Kan mijn collega mijn dienst overnemen? Al uw medewerkers krijgen een volledig overzicht van hun eigen aan- en afwezigheden, en die van hun collega’s. Zo plannen ze hun verloven, overuren en roosterwissels volledig zelf.
Uw leidinggevenden? Die moeten veel minder tijd aan administratie besteden en nemen uniforme beslissingen. De stroom aanvragen verloopt een pak efficiënter en sneller.

Ga voor nog meer gemak met de app

Een werknemer die ’s avonds zijn verlofsaldo bekijkt en vakantie boekt? ’s Morgens vanuit bed een dag ziekteverlof aanvraagt? Een diensthoofd dat in het weekend alle verlofaanvragen en roosterwissels wilt nakijken en goed- of afkeuren? Met de smartphone-app doen ze dat in een wip.
Nog vragen? Lees meer in de productfiche van SynPeople-eHR.
Benieuwd hoeveel tijdwinst SynPeople-eHR uw bedrijf oplevert? Neem contact met ons op.