SynPeople


Werk efficiënter,
win tijd en bespaar geld.

Bent u toe aan een nieuw systeem voor tijdregistratie? Werkuren, werkroosters, afwezigheden:
SynPeople automatiseert het volledige tijdbeheer van uw bedrijf.

Als hr-manager werkt u sneller en efficiënter. Het pakket neemt u heel wat werk uit handen: uw medewerkers voeren in, hun leidinggevenden keuren goed, u monitort en stuurt bij.
Als IT-beheerder krijgt u een volledig cloudsysteem met een licentie voor al uw werknemers. U moet dus geen lokale clients installeren.

Stuur uw hele onderneming.

Met SynPeople kijkt u de toekomst met vertrouwen tegemoet. Via de uitbreidingsmogelijkheden bouwt u het systeem uit tot de ruggengraat van uw bedrijf. U koppelt er heel eenvoudig uw toegangscontrole, personeels- en loonadministratie aan vast of u integreert het met andere toepassingen zoals ERP-of BMS systemen, camerabewaking, Windows Active Directory, …
Kmo met 5 werknemers, groot bedrijf met 500 medewerkers of multinational met 5000 personeelsleden? SynPeople past zich automatisch aan de grootte van uw onderneming aan. Bovendien stemt u het pakket volledig af op uw manier van werken. U bepaalt zelf hoe ver u in uw automatisering wilt gaan.


Werk gemakkelijk en efficiënt.

Software installeren en onderhouden? Niet nodig. U werkt in uw favoriete webbrowser, en ziet elke wijziging meteen in real time. Zo is uw tijdregistratie altijd up-to-date.

Al uw medewerkers krijgen een gebruikersprofiel met rechten waarmee ze toegang krijgen tot de applicatie. Ze zien en doen alleen wat ze mogen en moeten zien en doen. Per mail krijgen ze informatie over hun prestaties, overuren, verlofsaldo, … De rechtstreekse leidinggevenden in uw bedrijf volgen alles mee op. Hebben ze nog onafgewerkte taken? Dan ontvangen ze een mail of een sms ter herinnering.


Kies je registratietool .

Uw werknemers registreren hun uren via:

  • telefoon of prikklok
  • PC of laptop
  • biometrische vingerafdruk- of handpalmlezers
Werk vooruit.

In een overzichtelijke omgeving legt u uw rekenregels vast en maakt u de werkroosters en -planning aan. U bepaalt wanneer die moeten starten. Zo voert u alle cao- en interne afspraken automatisch en juist door. Moet u bijvoorbeeld aangepaste werkroosters voor een nieuwe cao invoeren? Dan moet u de bestaande roosters niet ontdubbelen. Voer in wanneer de nieuwe regeling start. De berekeningen voor en na de wijziging lopen meteen correct. U plant zonder zorgen.
En wacht u liever niet op uw loonaministratie om te weten hoeveel verlof uw werknemers hebben? Met SynPeople berekent u de verlofsaldi zelf. Onmiddellijk op 1 januari weten al uw medewerkers op hoeveel verlofdagen ze dat jaar recht hebben.
SynPeople waarschuwt u ook wanneer er iets niet klopt. De betrokken medewerkers krijgen dan automatisch en meteen de vraag om dat in orde te brengen.

 
Vraag aangepaste rapporten op.

En wat met rapportering, bijvoorbeeld voor uw directie? In SynPeople zitten al flink wat rapporten. U geeft ze de stijl die u wilt en zet ze in een handomdraai om naar Excel, pdf of html. Rapporten vergeten te versturen? Maak een sjabloon aan en het rapport wordt automatisch afgeleverd op het moment dat u wilt.

Meer details? Lees de productfiche van SynPeople.

Wilt u weten hoe KeyTime tijdregistratie in úw bedrijf automatiseert? Neem contact met ons op.
Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en demonstratie.